Home / Lekestue
Page options

Lekestue


Til menyen

Øvingsside for interesserte

Tilbake til menyen
21.11.08: Denne siden kan leses av alle, den kan redigeres av alle, og alle kan skrive kommentarer. Skriv og prøv deg fram. Kjenn litt på hvordan det er å ha en egen wiki, bare at du har enda flere muligheter når du er "eier" av wikien. Dette må du prøve! Uante muligheter.

22.11.08: Men det er bare jeg selv som kan slette den (gjeip)tongue_outFlirer

13.12.08: Etter at jeg selv har vært inne som uregistrert gjest, så ser jeg at jeg har ennå flere muligheter når jeg som "eier" logger meg på wikien. Lager du din egen wiki så vil du altså kunne gjøre mer med den, enn du kan her. Klikk på knappen Edit / Rediger, og gå igang.

26.08.09: Jeg har stilt inn språket til å være Norsk, oversettelsen er gjort høsten 2008, men dette systemet utvikles hele tiden litt etter litt, og nye funksjoner får da engelske betegnelser. Av og til kommer skjermbildet på engelsk, jeg antar at det ikke er helt stabilt ennå, det er ennå en Beta-versjon.

18.10.09: Nå ser jeg at det har kommet en ny og forbedret versjon av den norske oversettelsen. Dette er ikke mitt verk, kanskje like bra? Programmet får hele tiden nye og endrete funksjoner, og oversettelsen har sakket etterut en stund.

26.07.11: Wikien er forlengst gått ut av Beta og er nå skarp. Det er fortsatt gratis å skaffe seg en wiki. Bare sett igang!


Post a comment

Your Name or E-mail ID (mandatory)
 RSS of this page

Written by:   Version:   Edited By:   Modified

© Hemnes kommune, Rana slektshistorielag, Carl-Anders Olsson.
Om du legger ut tekst her, innrømmer du at CAO og RSHL fritt kan bruke den.